N-Invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsult- och agenturverksamhet inom branscherna järn, metall och skog samt därmed relaterade branscher, förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. N-Invest följer i sin placeringsverksamhet Fondhandlarföreningens regler om vinster och minsta innehavstid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för N-Invest Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är N-Invest Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1988-04-13 så skapades N-Invest Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel N-Invest Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

N-Invest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556323-1702 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är N-Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med N-Invest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7160516 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom N-Invest Aktiebolag är Nyquist, Johan Erik Orvar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyquist, Brita Märta Margareta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .