KANFAST Aktiebolag

Stockholms län

Information

556323-0118 är organisationsnummer för bolaget KANFAST Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KANFAST Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som KANFAST Aktiebolag finns i.

KANFAST Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-04-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för KANFAST Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-26.

KANFAST Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KANFAST Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med KANFAST Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6732360 eller genom brev på följande adress:
Tuleg. 12, 113 53, Stockholm

Bolaget ska äga fastigheter och utveckla fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KANFAST Aktiebolag och det är Permert, Carl-Henrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansén, Mårten Oscar Harald som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedeen, Bo Jan Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Carl Jonas som är född 1968 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,