Martin & Martin Produktion Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Martin & Martin Produktion Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Martin & Martin Produktion Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Martin & Martin Produktion Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556320-5714.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-6416075 alternativt besöka eller skicka post till Martin & Martin Produktion Aktiebolag på följande adress Folkungag. 146, 116 30, Stockholm.

Martin & Martin Produktion Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Martin & Martin Produktion Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Herou Martin, Elna Katarina som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reklamverksamhet, marknadsföring, inredning och desingn jämte därmed förenlig verksamhet.