Cirrus Psykologverksamhet Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Cirrus Psykologverksamhet Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Cirrus Psykologverksamhet Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Cirrus Psykologverksamhet Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556320-0988.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-6532054 alternativt besöka eller skicka post till Cirrus Psykologverksamhet Aktiebolag på följande adress Götg. 9, 116 46, Stockholm.

Cirrus Psykologverksamhet Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Cirrus Psykologverksamhet Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Weiss, Naomi Chaja Viola som är född 1988 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva psykologisk konsultation, utbildningsverksamhet, psykoterapi samt handel och förvaltning av fastigheter och därtill förenlig verksamhet.