Mediadesign L.M.L.L. Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av lös egendom, grafik formgivning, reklamkonsultationer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mediadesign L.M.L.L. Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Mediadesign L.M.L.L. Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1988-02-22 så skapades Mediadesign L.M.L.L. Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Mediadesign L.M.L.L. Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mediadesign L.M.L.L. Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556319-2631 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Mediadesign L.M.L.L. Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mediadesign L.M.L.L. Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6605945 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mediadesign L.M.L.L. Aktiebolag är Lindgren, Lars Magnus som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Claes-Göran Patrik som är född 1958 och har titeln Suppleant, Sterner, Bengt Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, Westin, Ulf som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .