Rylander Executive Development Aktiebolag

Stockholms län

Information

556318-6690 är organisationsnummer för företaget Rylander Executive Development Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rylander Executive Development Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Rylander Executive Development Aktiebolag finns i.

Rylander Executive Development Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-02-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rylander Executive Development Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Rylander Executive Development Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rylander Executive Development Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rylander, Britta Ingeborg -Rylander, Nils Gunnar Bernhard

Vill ni komma i kontakt med Rylander Executive Development Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5507836 eller genom brev på följande adress:
Birger Jarlsg. 6, 114 34, Stockholm

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom personalutvecklingsområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rylander Executive Development Aktiebolag och det är Rylander, Britta Ingeborg som är född 1941 och har titeln VD, Rylander, Britta Ingeborg som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Rylander, Nils Gunnar Bernhard som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rylander, Anna Karin Elisabet som är född 1972 och har titeln Suppleant, Rylander, Per Anders Bernhard som är född 1970 och har titeln Suppleant, Deurell, Anita Marie som är född 1956 och har titeln RevisorADE Revision AB som är född och har titeln Revisor,