L.E. Eriksson Plåtslageri Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns L.E. Eriksson Plåtslageri Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. L.E. Eriksson Plåtslageri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

L.E. Eriksson Plåtslageri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556318-3598.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0175-14120 alternativt besöka eller skicka post till L.E. Eriksson Plåtslageri Aktiebolag på följande adress Pl 2078, 763 94, Hallstavik.

L.E. Eriksson Plåtslageri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I L.E. Eriksson Plåtslageri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Marit Carina som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva plåtslageri samt försäljning av byggnadsmaterial och därmed förenlig verksamhet.