TeamComet AB

Stockholms län

Information

TeamComet AB är ett bolag som finns i Stockholm. I TeamComet AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brännström, Tommy Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Brännström, Lisbeth Ingela som är född 1959 och har titeln Suppleant, Olsson, Dag Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TeamComet AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TeamComet AB på telefon 08-6599198.

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse, import och försäljning av bilar, båtar, motorcyklar, mopeder, badrumsinteriör och därmed förenlig verksamhet.

Idag är TeamComet AB av bolagstypen Aktiebolag.

TeamComet AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TeamComet AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och TeamComet AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TeamComet AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

TeamComet AB har 556316-7237 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.