GURU, Rutger Gunnarsson Musikproduktion Aktiebolag

Stockholms län

Information

556313-1993 är organisationsnummer för verksamheten GURU, Rutger Gunnarsson Musikproduktion Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GURU, Rutger Gunnarsson Musikproduktion Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som GURU, Rutger Gunnarsson Musikproduktion Aktiebolag finns i.

GURU, Rutger Gunnarsson Musikproduktion Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-12-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för GURU, Rutger Gunnarsson Musikproduktion Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

GURU, Rutger Gunnarsson Musikproduktion Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GURU, Rutger Gunnarsson Musikproduktion Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med GURU, Rutger Gunnarsson Musikproduktion Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6601334 eller genom brev på följande adress:
Artillerig. 45, 114 45, Stockholm

Bolaget skall bedriva musikproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GURU, Rutger Gunnarsson Musikproduktion Aktiebolag och det är Gunnarsson, Johan Rutger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Johan Rickard som är född 1975 och har titeln Suppleant, Vainikka, Erik Reinhold Eino som är född 1951 och har titeln Revisor, E. Vainikka Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,