Martec International Aktiebolag

Stockholms län

Information

Martec International Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Martec International Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Martec International Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Martec International Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-11-19. Men sedan 1988-01-01 så har Martec International Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Karlbergs Strand 4, 171 73, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Martec International Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-826610.

Stockholm arbetar för att bolag som Martec International Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Martec International Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av marin utrustning och båttillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Martec International Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Martec International Aktiebolag och det är följande personer, Upmark, Bengt Peter som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmblad, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Suppleant, Molund, Martin Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Molunds Revision- & Redovisning Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Martec International Aktiebolag är 556311-8578.