Gyllenstierna Media Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Gyllenstierna Media Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Gyllenstierna Media Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Gyllenstierna Media Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556311-5442.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-54543449 alternativt besöka eller skicka post till Gyllenstierna Media Aktiebolag på följande adress Tysta g. 8, 115 20, Stockholm.

Gyllenstierna Media Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Gyllenstierna Media Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Wahlquist, Dan Peter Gillis som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget bedriva verksamhet inom media och formgivning, konsulting och försäljning av inredningar och inredningsartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.