ORTOTEC POINTLINE Aktiebolag

Stockholms län

Information

ORTOTEC POINTLINE Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där ORTOTEC POINTLINE Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. ORTOTEC POINTLINE Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket ORTOTEC POINTLINE Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. ORTOTEC POINTLINE Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ORTOTEC POINTLINE Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungstensg. 18, 113 57, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-50641600.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är ORTOTEC POINTLINE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

ORTOTEC POINTLINE Aktiebolag har idag 556311-4353 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för ORTOTEC POINTLINE Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom den grafiska branschen samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta lös och fast egendom.

I ORTOTEC POINTLINE Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Lars Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Christer som är född 1942 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .