Design Distribution Jean-Jacques Lassagne Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva partihandel med möbler, inredning och belysning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Design Distribution Jean-Jacques Lassagne Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Design Distribution Jean-Jacques Lassagne Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1987-10-26 så skapades Design Distribution Jean-Jacques Lassagne Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Design Distribution Jean-Jacques Lassagne Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Design Distribution Jean-Jacques Lassagne Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556309-9174 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Design Distribution Jean-Jacques Lassagne Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Design Distribution Jean-Jacques Lassagne Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6735200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Design Distribution Jean-Jacques Lassagne Aktiebolag är Lassagne, Jean Jacques Francois som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Ingrid Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lundberg, Lars-Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .