Ferenc och Lena Albert Consulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ferenc och Lena Albert Consulting Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Ferenc och Lena Albert Consulting Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ferenc och Lena Albert Consulting Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ferenc och Lena Albert Consulting Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ferenc och Lena Albert Consulting Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ferenc och Lena Albert Consulting Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsholms Hamnplan 7, 112 20, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4494195.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ferenc och Lena Albert Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ferenc och Lena Albert Consulting Aktiebolag har idag 556309-5008 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Albert, Ferenc -Lindgren Albert, Lena Marie är den som för stunden ansvarar för Ferenc och Lena Albert Consulting Aktiebolag

Bolaget skall bedriva psykologiska utredningar, utbildning inom beteendevetenskaperna, psykoterapiverksamhet, redovisningsbyrå och kapitalförvaltning, konsultativ verksamhet inom flygpsykologins område samt import och försäljning av hem- och kontorsinredningsvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ferenc och Lena Albert Consulting Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Albert, Ferenc som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren Albert, Lena Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Löfström, Lars Uno som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars Löfström Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .