Wasastadens Konst, Kristall & Ram Aktiebolag

Stockholms län

Information

Wasastadens Konst, Kristall & Ram Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Wasastadens Konst, Kristall & Ram Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wasastadens Konst, Kristall & Ram Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Wasastadens Konst, Kristall & Ram Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-10-06. Men sedan 1987-01-01 så har Wasastadens Konst, Kristall & Ram Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Dalag. 56 A, 113 24, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wasastadens Konst, Kristall & Ram Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-304460.

Stockholm arbetar för att företag som Wasastadens Konst, Kristall & Ram Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wasastadens Konst, Kristall & Ram Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall köpa och sälja ramar, glas och konst samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wasastadens Konst, Kristall & Ram Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wasastadens Konst, Kristall & Ram Aktiebolag och det är följande personer, Lezak, Dalibor som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lezak, Jarmila som är född 1951 och har titeln Suppleant, Korpelainen, Kari Tapani som är född 1960 och har titeln Revisor, KTK Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wasastadens Konst, Kristall & Ram Aktiebolag är 556307-8541.