MJM El och Telesystem Aktiebolag

Stockholms län

Information

556307-4383 är organisationsnummer för företaget MJM El och Telesystem Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MJM El och Telesystem Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som MJM El och Telesystem Aktiebolag finns i.

MJM El och Telesystem Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-10-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MJM El och Telesystem Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

MJM El och Telesystem Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MJM El och Telesystem Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med MJM El och Telesystem Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6407500 eller genom brev på följande adress:
Skåneg. 113, 116 35, Stockholm

Bolaget skall bedriva el- och teleinstallationer, konsultationer, export och import inom el och tele ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och fastigheter, bilar, båtar och möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med MJM El och Telesystem Aktiebolag och det är Sjöberg, John Percy som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson Sjöberg, Siv Ingrid Mildred som är född 1933 och har titeln Suppleant, Wiman, Ulf Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor,