Catella Tellaca Holding AB

Stockholms län

Information

Catella Tellaca Holding AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Catella Tellaca Holding AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Catella Tellaca Holding AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Catella Tellaca Holding AB har haft sedan 1994-01-01. Catella Tellaca Holding AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Catella Tellaca Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Birger Jarlsg. 6, 114 34, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-4633300.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Catella Tellaca Holding AB Publikt bolag.

Catella Tellaca Holding AB har idag 556306-0523 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Catella Tellaca Holding AB

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att äga och förvalta aktier och värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Catella Tellaca Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wikström, Ando Carl som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertmar, Lars Martin Ingemar som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hjalmarsson, Bo Egon som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .