Prize Hotel Aktiebolag (Comfort Hotel Stockholm)

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva hotellverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Prize Hotel Aktiebolag (Comfort Hotel Stockholm) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Prize Hotel Aktiebolag (Comfort Hotel Stockholm) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1987-09-04 så skapades Prize Hotel Aktiebolag (Comfort Hotel Stockholm) och bolaget är har F-skattsedel Prize Hotel Aktiebolag (Comfort Hotel Stockholm) har haft det sedan 1994-01-01.

Prize Hotel Aktiebolag (Comfort Hotel Stockholm) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556304-6969 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Prize Hotel Aktiebolag (Comfort Hotel Stockholm) Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Prize Hotel Aktiebolag (Comfort Hotel Stockholm) så går det att nå dem via telefon på 08-56622200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Prize Hotel Aktiebolag (Comfort Hotel Stockholm) är Carlsson, Carl Marcus som är född 1980 och har titeln Extern VD, Östregård, Peter Martin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Westergaard, Thomas Martin som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Sundborg Werneman, Elisabeth som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .