Warlenius & Högberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Warlenius & Högberg Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Warlenius & Högberg Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Warlenius & Högberg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Warlenius & Högberg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Warlenius & Högberg Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Warlenius & Högberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bastug. 31, 118 25, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6618532.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Warlenius & Högberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Warlenius & Högberg Aktiebolag har idag 556301-8190 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Warlenius & Högberg Aktiebolag

Bolaget skall idka målerikonservering, bedrivande av lantbruk, läromedelsproduktion och konsultverksamhet inom organisation, ekonomi och konst, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Warlenius & Högberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Högberg, Olof som är född 1947 och har titeln VD, Högberg, Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Warlenius Högberg, Agneta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagenäs, Lars Arvid som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan Andersper som är född 1955 och har titeln Revisor, Älgne, Alf Gustav Stefan som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .