Jan Olsson Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Jan Olsson Konsult Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Jan Olsson Konsult Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jan Olsson Konsult Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Jan Olsson Konsult Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Jan Olsson Konsult Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jan Olsson Konsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Körsbärsv. 6, 114 23, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-242684.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Jan Olsson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jan Olsson Konsult Aktiebolag har idag 556299-6693 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jan Olsson Konsult Aktiebolag

Bolaget skall bedriva rådgivning av ekonomiska, industriella och sociala frågor samt därmed förenlig verksamhet.

I Jan Olsson Konsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Jan Erik Anders som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sven David som är född 1979 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor, .