Role Management Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Role Management Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Role Management Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Role Management Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-05-20 så har Role Management Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Role Management Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Role Management Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Guttormsv. 4, 167 73, Bromma. Vi ni istället prata med Role Management Aktiebolag så kan ni göra det på 08-268943.

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet inom management- och sjukvårdsområdet, ordna kurser, konferenser och teaterverksamhet, driva handel med värdepapper och fastigheter tomträtter, förvalta fastigheter och tomträtter samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Riddermark, Jan Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Cohn Riddermark, Ingrid Birgitta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Role Management Aktiebolag har 556298-6801 som sitt organisationsnummer.