AVL-List-Nordiska Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva planering, utveckling och försäljning av mätinstrument för förbränningsmotorer, utförande av därmed förbundna servicearbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AVL-List-Nordiska Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är AVL-List-Nordiska Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1987-05-21 så skapades AVL-List-Nordiska Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel AVL-List-Nordiska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

AVL-List-Nordiska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556295-6739 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är AVL-List-Nordiska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AVL-List-Nordiska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-50065600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gillbrand, Peter Niclas -List Helmut -Otteryd, Dan Hubert

Följande personer är på något sätt aktiva inom AVL-List-Nordiska Aktiebolag är Gillbrand, Peter Niclas som är född 1964 och har titeln VD, Gillbrand, Peter Niclas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, List Helmut som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Otteryd, Dan Hubert som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hägglund, Ann-Christin som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.