Scandinavian Concert Sound Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Scandinavian Concert Sound Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Scandinavian Concert Sound Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Scandinavian Concert Sound Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556295-1722.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Scandinavian Concert Sound Aktiebolag på följande adress Virkesv. 5, 120 30, Stockholm.

Scandinavian Concert Sound Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Scandinavian Concert Sound Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Lehnberg, Björn Olov som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Nilemar, Pia Christin som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handelsrörelse och uthyrningsverksamhet avseende instrument, ljus- ochljudanläggningssystem, transportmedel samt övrig utrustning och material för främst musik, film, teater och nöjesbranschen.