De-Fems verkstadsplåtslageri AB

Stockholms län

Information

556292-1337 är organisationsnummer för verksamheten De-Fems verkstadsplåtslageri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som De-Fems verkstadsplåtslageri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som De-Fems verkstadsplåtslageri AB finns i.

De-Fems verkstadsplåtslageri AB har varit registrerat sedan 1987-01-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för De-Fems verkstadsplåtslageri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

De-Fems verkstadsplåtslageri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för De-Fems verkstadsplåtslageri AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med De-Fems verkstadsplåtslageri AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4499201 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skal bedriva tillverkning och försäljning av elektroniska komponenter, apparatutrustning, plåtkonstruktioner och plåtdetaljer, äga och förvalta värdepapper samt fast egendom samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med De-Fems verkstadsplåtslageri AB och det är Ståhl, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Likvidator, Sjöberg, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Sjöbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,