Alin & Co Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall antingen direkt eller via dotterbolag tillverka och eller driva handel med maskinelement, elektriska och elektroniska komponenter, elektromekaniska detaljer samt mätinstrument, utföra och eller driva handel med tekniska tjänster såsom tekniska beräkningar, tekniska utredningar samt tekniska mätningar, projektera, konstruera och bygga anläggningar för utvinning och anrikning av industrimineral, utvinna, anrika och driva handel med industrimineral, idka handel med metaller, projektera, konstruera och tillverka termodynamiska energiomvandlare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alin & Co Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Alin & Co Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1987-02-10 så skapades Alin & Co Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556291-8481 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Alin & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Alin & Co Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Alin, Peter Edvard Herman

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alin & Co Aktiebolag är Alin, Peter Edvard Herman som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Alin, Ulla Karin Elisabeth som är född 1968 och har titeln VD, Alin, Ulla Karin Elisabeth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Alin, Per Fabian Kristoffer som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.