Rolf Drangel AB

Stockholms län

Information

556290-8649 är organisationsnummer för bolaget Rolf Drangel AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rolf Drangel AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Rolf Drangel AB finns i.

Rolf Drangel AB har varit registrerat sedan 1987-01-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rolf Drangel AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Rolf Drangel AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rolf Drangel AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Rolf Drangel AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6601917 eller genom brev på följande adress:
Linnég. 21, 114 47, Stockholm

Bolaget skall bedriva konferens- och restaurangverksamhet och nöjesverksamhet samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rolf Drangel AB och det är Drangel, Rolf Helgesson som är född 1939 och har titeln Likvidator, Sahlsten, Kent Rune som är född 1949 och har titeln Revisor, Landström, Thomas Billy som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,