Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-01-14. Men sedan 1987-01-01 så har Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Östermalmsg. 33, 114 26, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-247870.

Stockholm arbetar för att företag som Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva revision samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hamberg, Einar Richard -Hamberg, Jan Olof Martin -Hamberg, Magnus Fredrik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag och det är följande personer, Hamberg, Jan Olof Martin som är född 1967 och har titeln VD, Hamberg, Jan Olof Martin som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamberg, Einar Richard som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamberg, Magnus Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerros, Erik Vilhelm Mattias som är född 1958 och har titeln Revisor, Segerros Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag är 556290-1206.