Ola Falk Sail a Race i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska uthyra, försälja och maknadsföra varor och tjänster inom sport och friluftsliv, arrangera, marknadsföra och medverka vid såväl nationella som internationella evenemang för havskappsegling, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ola Falk Sail a Race i Stockholm AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Ola Falk Sail a Race i Stockholm AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1986-11-28 så skapades Ola Falk Sail a Race i Stockholm AB och verksamheten är har F-skattsedel Ola Falk Sail a Race i Stockholm AB har haft det sedan 1998-01-01.

Ola Falk Sail a Race i Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556288-4493 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Ola Falk Sail a Race i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ola Falk Sail a Race i Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 070-4911938 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ola Falk Sail a Race i Stockholm AB är Falk, Lars Ola som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Helena Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Steen, Lars Olov som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .