NATAB Natur Anpassad Teknik AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, marknadsföring och försäljning av avfallshanteringsteknik, konsultverksamhet inom redovisning och förvaltning jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NATAB Natur Anpassad Teknik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är NATAB Natur Anpassad Teknik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1986-12-04 så skapades NATAB Natur Anpassad Teknik AB och verksamheten är har F-skattsedel NATAB Natur Anpassad Teknik AB har haft det sedan 1994-01-01.

NATAB Natur Anpassad Teknik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556287-8909 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är NATAB Natur Anpassad Teknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med NATAB Natur Anpassad Teknik AB så går det att nå dem via telefon på 08-6610410 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hultström, Bo Göran -Hultström, Lars Håkan Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom NATAB Natur Anpassad Teknik AB är Hultström, Lars Håkan som är född 1943 och har titeln VD, Hultström, Lars Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultström, Bo Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellman, Leif-Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Prosilium Revisionsaktiebolag som är född och har titeln Revisor, .