Engström & Co Aktiebolag

Stockholms län

Information

556284-0966 är organisationsnummer för verksamheten Engström & Co Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Engström & Co Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Engström & Co Aktiebolag finns i.

Engström & Co Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-09-29 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Engström & Co Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Engström & Co Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Engström & Co Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Engström & Co Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-302894 eller genom brev på följande adress:
Sveav. 115, 113 49, Stockholm

Bolaget skall bedriva informations-, reklam- och utbildningsverksamhet, film video, fotoverksamhet och totalprojekt för marknadsföring, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Engström & Co Aktiebolag och det är Engström, Carl Kenneth som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Gun Ingegerd som är född 1946 och har titeln Suppleant, Rantatalo, Leif Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Ågren, Gerhard som är född 1941 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor, Futura Revision AB som är född och har titeln Revisor