Artesia Aktiebolag

Stockholms län

Information

Artesia Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Artesia Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Artesia Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Artesia Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Artesia Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Trångsund 10, 111 29, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-217442.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Artesia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Artesia Aktiebolag har idag 556282-7187 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Artesia Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel, marknadsföring, förlags- och utställningsverksamhet av konst samt därmed förenlig verksamhet.

I Artesia Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eller, Karl Peter som är född 1942 och har titeln VD, Eller, Karl Peter som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Löwenhielm, Carl Gustav Birger som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Modesta, Peter som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, von Malmborg, Thor Roland Ferdinand som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Viljanen, Anne-Christine som är född 1946 och har titeln RevisorRevisor A-C Viljanen som är född och har titeln Revisor, .