MicroGen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva forskning och utveckling av medicinska patent, utbildning och konsultverksamhet inom det medicinska området, handel med värdepapper, förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MicroGen Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är MicroGen Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1986-08-20 så skapades MicroGen Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel MicroGen Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

MicroGen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-08-09

556282-1537 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är MicroGen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med MicroGen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-7382757 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom MicroGen Aktiebolag är Löfdahl, Sven Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfdahl, Margareta Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Norberg, Nils Kjell som är född 1926 och har titeln Suppleant, Edqvist Gyld, Carl Börje Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, Edqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .