Axwell Music AB

Stockholms län

Information

556282-0919 är organisationsnummer för företaget Axwell Music AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Axwell Music AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Axwell Music AB finns i.

Axwell Music AB har varit registrerat sedan 1986-09-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Axwell Music AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-30.

Axwell Music AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Axwell Music AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Axwell Music AB så kan ni göra det på telefon genom 08-316020 eller genom brev på följande adress:
Hagag. 44 B, 113 47, Stockholm

Bolaget skall bedriva verksamhet inom musikproduktion och fonogramproduktion samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Axwell Music AB och det är Hedfors, Axel Christofer som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedfors, Maria Helena som är född 1973 och har titeln Suppleant, Östling, Pernilla Christina som är född 1971 och har titeln Revisor, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,