Stockholms Specialresor Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Stockholms Specialresor Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Stockholms Specialresor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Stockholms Specialresor Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556280-1281.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-54545005 alternativt besöka eller skicka post till Stockholms Specialresor Aktiebolag på följande adress Rådmansg. 56, 113 60, Stockholm.

Stockholms Specialresor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stockholms Specialresor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ekvall, Björn Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet och därmed förenlig verksamhet.