Söderåsa AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Söderåsa AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Söderåsa AB är ett av dem. Statusen för Söderåsa AB är att Bolaget är aktivt.

Söderåsa AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-06-06. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Söderåsa AB ska trivas.

Söderåsa AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska erbjuda kunskapstjänster baserade på aktuell psykologisk vetenskap och beprövad praktik. Detta innefattar utbildning, handledning, konsultation, utredning och behandling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söderåsa AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Söderåsa AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Söderåsa AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6568907.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Söderåsa AB är Lindgren, Åsa Therese som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindgren, Thomas Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallström, Kerstin Margareta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Nilsson, Stig Göran som är född 1934 och har titeln Suppleant, Ekdahl, Kerstin Astrid Anita som är född 1948 och har titeln Revisor, A Ekdahl Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Söderåsa AB har 556278-5922 som sitt organisationsnummer.