Chazalle Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Chazalle Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Chazalle Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Chazalle Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Chazalle Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-06-23. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Chazalle Aktiebolag ska trivas.

Chazalle Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva servering och kiosk samt därmed förenlig verksamhet, samt bedriva import och export av textilier och presentartiklar, samt handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Chazalle Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Chazalle Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Chazalle Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-152999.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Chazalle Aktiebolag är Skogman, Monica Elisabet som är född 1960 och har titeln VD, Skogman, Monica Elisabet som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jernberg, Rolf Patrik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lengholt, Anne Kerstin Elisabet som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Chazalle Aktiebolag har 556278-2374 som sitt organisationsnummer.