El & Bygg Bandhagen AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och El & Bygg Bandhagen AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och El & Bygg Bandhagen AB är ett av dem. Statusen för El & Bygg Bandhagen AB är att Bolaget är aktivt.

El & Bygg Bandhagen AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-08-19. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som El & Bygg Bandhagen AB ska trivas.

El & Bygg Bandhagen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra svagströms- och starkströmsinstallationer, bygg- och rivningsverksamhet, datainstallationer, göra korta och långa penningplaceringaroch därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att El & Bygg Bandhagen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28.

Idag är El & Bygg Bandhagen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med El & Bygg Bandhagen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med El & Bygg Bandhagen AB är Palonen, Reino Tapani som är född 1953 och har titeln VD, Palonen, Reino Tapani som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Palonen, Pirkko Helena som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hellström, Göran Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

El & Bygg Bandhagen AB har 556276-9371 som sitt organisationsnummer.