Vanadis Trädgårdsanläggningar Aktiebolag

Stockholms län

Information

Vanadis Trädgårdsanläggningar Aktiebolag är ett företag som finns i Stockholm. I Vanadis Trädgårdsanläggningar Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grivas, Nicolas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Goudakis, Efthymia som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hamberg, Magnus Fredrik som är född 1962 och har titeln Revisor, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vanadis Trädgårdsanläggningar Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vanadis Trädgårdsanläggningar Aktiebolag på telefon 08-337581.

Bolaget skall driva verksamhet med anläggning av parker och trädgårdar jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vanadis Trädgårdsanläggningar Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vanadis Trädgårdsanläggningar Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vanadis Trädgårdsanläggningar Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Vanadis Trädgårdsanläggningar Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vanadis Trädgårdsanläggningar Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vanadis Trädgårdsanläggningar Aktiebolag har 556275-0850 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.