Stockholms läns taxiservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

556272-6512 är organisationsnummer för bolaget Stockholms läns taxiservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stockholms läns taxiservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Stockholms läns taxiservice Aktiebolag finns i.

Stockholms läns taxiservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-02-07 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stockholms läns taxiservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Stockholms läns taxiservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stockholms läns taxiservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Löfvenberg, Claes Lennart

Vill ni komma i kontakt med Stockholms läns taxiservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
ALLÉN 7, 172 66, Sundbyberg

Bolaget skall bedriva serviceverksamhet för aktieägarna. Sådan serviceverksamhet kan vara förmedling av transportuppdrag, tillhandahållande av konsulttjänster inom taxinäringen. Begränsad finansieringsverksamhet. Värdepappersförvaltning, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dock ej bedriva sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse och lag om kreditaktiebolag.

Det finns olika personer som har en koppling med Stockholms läns taxiservice Aktiebolag och det är Löfvenberg, Claes Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Kerstin Ulrika Sofia som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindersson, Gert Carl Allan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Rolf Nils Inge som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Jonsson, Bo Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor