Bjurfors & Thörner Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bjurfors & Thörner Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Bjurfors & Thörner Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bjurfors & Thörner Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bjurfors & Thörner Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bjurfors & Thörner Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bjurfors & Thörner Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västgötagränd 19, 118 28, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6680955.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bjurfors & Thörner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bjurfors & Thörner Aktiebolag har idag 556272-4343 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bjurfors & Thörner Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighets- och företagsmäkleri samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Bjurfors & Thörner Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bjurfors, Carl Jan Ragnar som är född 1954 och har titeln VD, Bjurfors, Carl Jan Ragnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurfors, Eva Matilda Cecilia som är född 1955 och har titeln Suppleant, Persson, Hans Verner som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .