Ulf Lindberg Ortopedkonsult AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ulf Lindberg Ortopedkonsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Ulf Lindberg Ortopedkonsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Ulf Lindberg Ortopedkonsult AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556272-1778.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 046-62258 alternativt besöka eller skicka post till Ulf Lindberg Ortopedkonsult AB på följande adress Hunneberga 404, 240 35, Harlösa.

Ulf Lindberg Ortopedkonsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Ulf Lindberg Ortopedkonsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , Bratt Lindberg, Eva Louise som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva ortopediskt konsult och utvecklingsarbete, bedriva hästavel, stuteri och tävlingsverksamhet, marknadsföring samt handel med hästar, montering och inredning av stallbyggnader, tillverkning och försäljning av hästsportartiklar och produkter för hästsport, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även tillverka, komplettera och ge service åt och försälja förbränningsmotorer, miniracers med utrustning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även utveckla, designa och marknadsföra märkes- och profilkläder med anknytning till verksamheterna beskrivna ovan samt därmed förenlig verksamhet.