Allas Glasmästeri i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Allas Glasmästeri i Stockholm Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Allas Glasmästeri i Stockholm Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Allas Glasmästeri i Stockholm Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1986-04-02 så har Allas Glasmästeri i Stockholm Aktiebolag varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Allas Glasmästeri i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Allas Glasmästeri i Stockholm Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tomtebog. 13, 113 39, Stockholm. Vi ni istället prata med Allas Glasmästeri i Stockholm Aktiebolag så kan ni göra det på 08-322711.

Föremålet för bolagets verksamhet är glasmästeri, äga och förvalta värdepapper och fast egendom, driva handel med blommor och växter, samt utföra fastighetssnickerier och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Liljegren, Anders Börje som är född 1955 och har titeln VD, Liljegren, Anders Börje som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljegren, Carina Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Kangas, Peter Magnus som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Allas Glasmästeri i Stockholm Aktiebolag har 556271-9954 som sitt organisationsnummer.