Global Music International I&W Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva reklamverksamhet, musikproduktion, äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Global Music International I&W Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Global Music International I&W Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1986-02-21 så skapades Global Music International I&W Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Global Music International I&W Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Global Music International I&W Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556271-9749 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Global Music International I&W Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Global Music International I&W Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7088920 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Global Music International I&W Aktiebolag är Hussein, Hamid som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ihd, Mats Stefan som är född 1954 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .