Swedeconsultants & Construction Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva byggnadsentreprenad, konsult i byggnadsbranschen, inköp och försäljning av material samt projektledning inom och utom Sverige.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swedeconsultants & Construction Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Swedeconsultants & Construction Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1986-06-04 så skapades Swedeconsultants & Construction Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556271-7628 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Swedeconsultants & Construction Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Swedeconsultants & Construction Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7558396 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swedeconsultants & Construction Aktiebolag är Apelskog Killander, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Killander, Astrid Ingrid som är född 1938 och har titeln Suppleant, Högelin, Ulf Johan Otto som är född 1964 och har titeln Revisor, .