Deloitte AB

Stockholms län

Information

Deloitte AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Deloitte AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Deloitte AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Deloitte AB har haft sedan 1994-01-01. Deloitte AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Deloitte AB så kan ni göra det genom att skicka er post till REHNSGATAN 11, 113 57, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 075-2462000.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Deloitte AB Privat, ej börsnoterat.

Deloitte AB har idag 556271-5309 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Berntsson, Jan Magnus -Forsberg, Karl Svante -Häggbring, Mats Anders Peter -Kronholm, Karl Ivar Tommy -Larsson, Carl Magnus -Lööf, Elsa Birgitta -Nolén, Ulf Rune -Olsson, Per-Ola -Palmqvist, Jan Erik -Pontén, Anna Elisabet -Strömberg, Alf Thomas -Sundqvist, Björn Rickard -Svensson, Folke Torbjörn -Utterström, Anders Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Deloitte AB

Bolaget skall bedriva revision och annan verksamhet som är förenlig med godkända och auktoriserade revisorers yrkesutövning samt därmed förenlig verksamhet.

I Deloitte AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Carl Magnus som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Nolén, Ulf Rune som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Olsson, Per-Ola som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Strömberg, Alf Thomas som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Utterström, Anders Olof som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Berntsson, Jan Magnus som är född 1964 och har titeln Extern VDForsberg, Karl Svante som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronholm, Karl Ivar Tommy som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotLööf, Elsa Birgitta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotPalmqvist, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotPontén, Anna Elisabet som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamotSundqvist, Björn Rickard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotOsborne Revision AB som är född och har titeln RevisorEriksson, Bo Christer som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor.