Akuttjänst Läkarmottagning i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Akuttjänst Läkarmottagning i Stockholm Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Akuttjänst Läkarmottagning i Stockholm Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Akuttjänst Läkarmottagning i Stockholm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Akuttjänst Läkarmottagning i Stockholm Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1986-01-13. Men sedan 2005-09-15 så har Akuttjänst Läkarmottagning i Stockholm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Backebog. 3 A, 129 40, Hägersten. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Akuttjänst Läkarmottagning i Stockholm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6468318.

Stockholm arbetar för att bolag som Akuttjänst Läkarmottagning i Stockholm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Akuttjänst Läkarmottagning i Stockholm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall driva medicinsk konsultverksamhet inklusive läkartjänst ävensom utveckling och tillverkning av utrustningar för medicinskt bruk med speciell inriktning på integrering av datorer i sådana system ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Akuttjänst Läkarmottagning i Stockholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Akuttjänst Läkarmottagning i Stockholm Aktiebolag och det är följande personer, Berglund, Tomas som är född 1945 och har titeln Likvidator, Tranberg, Angela Elisabet som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Akuttjänst Läkarmottagning i Stockholm Aktiebolag är 556270-9948.