Lucky House Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Lucky House Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Lucky House Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lucky House Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lucky House Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-03-07. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lucky House Aktiebolag ska trivas.

Lucky House Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremål för bolagets verksamhet är restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lucky House Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Lucky House Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Lucky House Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7206353.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Lucky House Aktiebolag är Chong, Por som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Chong, Ting Fai som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Pang, Wing Yan som är född 1959 och har titeln Suppleant, Persson, Karl Stefan som är född 1943 och har titeln Revisor, Larcy Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Lucky House Aktiebolag har 556270-2075 som sitt organisationsnummer.