Kristian Lindgren Arkitektkontor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Kristian Lindgren Arkitektkontor Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Kristian Lindgren Arkitektkontor Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kristian Lindgren Arkitektkontor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kristian Lindgren Arkitektkontor Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-11-20. Men sedan 1986-01-01 så har Kristian Lindgren Arkitektkontor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Parmmätarg. 5, 112 24, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kristian Lindgren Arkitektkontor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6524920.

Stockholm arbetar för att företag som Kristian Lindgren Arkitektkontor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kristian Lindgren Arkitektkontor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom byggbranschen idka förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kristian Lindgren Arkitektkontor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindgren, Jonas Kristian.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kristian Lindgren Arkitektkontor Aktiebolag och det är följande personer, Lindgren, Borit Ann Louise som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Jonas Kristian som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Ulf Bertil som är född 1952 och har titeln Suppleant, Norkvist, Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Anders Norkvist Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kristian Lindgren Arkitektkontor Aktiebolag är 556267-3730.