Oplana Resurs AB

Stockholms län

Information

Oplana Resurs AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I Oplana Resurs AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundqvist, Peter Erik Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Jan Ingemar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Forsman, Kerstin Margareta Viola som är född 1951 och har titeln Revisor, RevisorCompaniet HFM AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Oplana Resurs AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Oplana Resurs AB på telefon 08-50854900.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att vara ett bemanningsföretag inom tillverkande industri i elektronikindustrin.

Idag är Oplana Resurs AB av bolagstypen Aktiebolag.

Oplana Resurs AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Oplana Resurs AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Oplana Resurs AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Oplana Resurs AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Oplana Resurs AB har 556266-4465 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.