Nyctea Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nyctea Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Nyctea Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nyctea Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Nyctea Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-10-11. Men sedan 1995-01-01 så har Nyctea Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till L. Stenslätten, 139 90, Värmdö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nyctea Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-101640.

Stockholm arbetar för att företag som Nyctea Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nyctea Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva ekonomisk konsultverksamhet, bedriva handel med och uthyrning av båtar, bedriva handel med samt äga och förvalta börsnoterade aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nyctea Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Kårfalk, Berit Agneta -Kårfalk, Björn Håkan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nyctea Aktiebolag och det är följande personer, Kårfalk, Björn Håkan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Kårfalk, Berit Agneta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ivdal, Nils Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nyctea Aktiebolag är 556266-2006.